Schneider Cine Lens Xenon FF-Prime 50mm, T/2,1 Canon EF

Schneiderjev objektiv Xenon FF 50 mm T2.1 z nastavkom Canon EF je del serije objektivov Xenon FF, posebej zasnovanih za slikovne senzorje polnega formata brez vinjetiranja, kar zagotavlja zajemanje slik 4K. Ti objektivi so tovarniško barvno usklajeni, kar zmanjšuje barvne spremembe pri menjavi objektivov. Ponašajo se z zaslonko s 14 lopaticami, zato ustvarjajo…

Več informacij

3 659 € z DDV 2 999.18 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Schneiderjev objektiv Xenon FF 50 mm T2.1 z nastavkom Canon EF je del serije objektivov Xenon FF, posebej zasnovanih za slikovne senzorje polnega formata brez vinjetiranja, kar zagotavlja zajemanje slik 4K. Ti objektivi so tovarniško barvno usklajeni, kar zmanjšuje barvne spremembe pri menjavi objektivov. Ponašajo se z zaslonko s 14 lopaticami, zato ustvarjajo naraven videz bokeh s krožnimi poudarki zunaj ostrine. Objektiv Xenon FF s 300-stopinjskim zasukom ohišja objektiva ter enakimi položaji in velikostjo zobnikov omogoča brezhibno delovanje.

Objektiv ima velik obseg ohišja, ki zagotavlja dovolj prostora za označevanje ostrenja. Poleg tega ima na obeh straneh nasprotne lestvice za ostrenje, kar pomočniku omogoča, da izostri iz obeh smeri. Poleg tega zobniki objektiva za ostrenje in zaslonko omogočajo združljivost s standardno dodatno opremo objektiva. 50-milimetrskemu objektivu je priložen odstranljiv nosilec za objektiv, ki zagotavlja dodatno stabilnost. Poleg tega je mogoče objektiv brez težav pretvoriti med razpoložljivimi nastavki Canon EF, ARRI PL, Nikon F in Sony E, s čimer se izognete potrebi po adapterjih in objektiv varno pritrdite na fotoaparat.

Ti objektivi so zasnovani tako, da pokrivajo senzorje polnega formata, hkrati pa zagotavljajo izjemno ločljivost 4K za vaše potrebe pri zajemanju slik. Tovarniško ujemanje barv zagotavlja enotno barvno skladnost vseh objektivov, kar vam omogoča, da sestavite ujemajoč se komplet brez iskanja različnih možnosti. Njihove dosledne fizične lastnosti, kot so dolžina, premer in položaj zobnikov, omogočajo hitro in učinkovito menjavo objektivov, kar zmanjšuje prilagajanje mat okvirjev in druge dodatne opreme za objektive. Ti objektivi s 300-stopinjskim obračanjem ohišja objektiva zagotavljajo natančno nastavitev ostrenja v celotnem območju.

Parametri

Parametri

Producent: Schneider Optics
Kategorija: Objektivi