Manfrotto XPRO 4 sekcijski video monopod s fluidno glavo

"Novi XPRO Monopod Aluminium je štiridelni monopod s fluidno video glavo, ki je zasnovan tako, da zadovolji vse snemalce, ki uporabljajo višino monopodov, da se dvignejo nad glave množice in dosežejo širok razpon kotov.

Več informacij

Posebni dogodki: -15%
351 € 297.61 € z DDV 243.94 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Koda artikla:
MVMXPRO500
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

"Novi XPRO Monopod Aluminium je štiridelni monopod s fluidno video glavo, ki je zasnovan tako, da zadovolji vse snemalce, ki uporabljajo višino monopodov, da se dvignejo nad glave množice in dosežejo širok razpon kotov.

Te najsodobnejše noge Manfrotto so podedovale popolno kombinacijo togosti in varnostnega zaklepanja obsega stativov, kot sta kolekciji 190 in 055.

Ta monopod je opremljen s popolno tekočinsko podlago Manfrotto (MVMXPROBASE) z inovativnim sistemom FLUIDTECH, zaradi česar je monopod Manfrotto XPRO Monopod+ prvi te vrste na trgu, ki ponuja 3D-tekočnost. Podstavek za video FLUIDTECH omogoča popolno tekočnost snemanja , nagibanje in vrtenje za širši razpon perspektiv. Tri teleskopske noge omogočajo enostavno prenašanje. Nove aluminijaste cevi v obliki črke D močno izboljšajo odpornost proti vrtenju po celotnem monopodu in tako posnemajo hitre gibe snemalca. V kombinaciji z zaklepnim vzvodom Quick Power Lock (QPL) na ploski strani monopoda odpravlja neželene sunkovite premike.

Na novo zasnovan grelec za noge zagotavlja izjemen oprijem in popoln nadzor nad posnetki s posebno različico uspešne video glave Manfrotto 500

MVMXPRO500 uporablja zmogljiv sistem uravnoteženja MVH500AH za upravljanje težje opreme, kot so izmenljivi objektivi, s širšo platformo pa podpira ohišja HDSLR. Je izjemno lahka in kompaktna, zato je v torbi ne boste niti opazili, vendar se lahko vedno zanesete, da bo prenesla do 5 kg. Zaradi kombinacije gladkosti, ki jo zagotavljata glava 500 in podstavek FLUIDTECH, je to popoln komplet za zahtevne videografe, ki potrebujejo pametno, hitro in enostavno podporo za profesionalno snemanje videoposnetkov. Videokamera se zaradi dostopne stranske ključavnice hitro namesti z vrha in je tako varna, da ni potrebna dodatna ključavnica.

MVMXPRO500 ima en priključek Easy Link 3/8" za priključitev zunanjega monitorja ali druge dodatne opreme, priložena pa je tudi plošča za videokamero Manfrotto 500PLONG."

Parametri

Parametri

Producent: Manfrotto
Kategorija: Stativi

Main parameters

MaterialAluminij
TypeMonopod
Spacer typeBrez opore
Tripod Load capacity7kg