Manfrotto 290 Xtra aluminijast 3-delni stativni komplet

Popoln komplet stativa in glave za nadobudne fotografe.Komplet stativa 290 Xtra Aluminium s tremi odseki in kroglično glavo ima vse, kar potrebujete, v enem priročnem kompletu. Ta pametni komplet stativa z glavo je zasnovan po profesionalnih standardih. Poskrbel bo tudi za najzahtevnejše situacije. Izdelan je iz trpežnega, a lahkega aluminija, zato je enostaven…

Več informacij

Posebni dogodki: -21%
204 € 162.11 € z DDV 132.88 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Koda artikla:
MK290XTA3-BH
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Popoln komplet stativa in glave za nadobudne fotografe.Komplet stativa 290 Xtra Aluminium s tremi odseki in kroglično glavo ima vse, kar potrebujete, v enem priročnem kompletu. Ta pametni komplet stativa z glavo je zasnovan po profesionalnih standardih. Poskrbel bo tudi za najzahtevnejše situacije. Izdelan je iz trpežnega, a lahkega aluminija, zato je enostaven za prenašanje in zelo stabilen.

tridelni stativ z aluminijastimi cevmi je posebej zasnovan tako, da lahko deluje pod pritiskom in zagotavlja največjo stabilnost ne glede na zahteve posnetka. Zaradi aluminijastih nosilcev za noge je vse trdno na svojem mestu, po potrebi pa jih lahko nastavite za dodatno napetost. Ta funkcija deluje tudi po intenzivni uporabi in podaljša življenjsko dobo stojala. Noge se zlahka nastavijo v 4 kote. Položaji kotov nog omogočajo svobodo gibanja, sredinski drog pa omogoča razširjen razpon višin.

Druge odlične lastnosti vključujejo gumijaste noge, ki zagotavljajo maksimalen oprijem v vseh vremenskih razmerah, in sredinsko kroglično glavo. To pomeni, da je stativ s polno funkcionalnostjo in glavo. Kroglasta glava ima odlično sferično gibanje in ploščico za hitro sprostitev. Med delom lahko preprosto preklopite z enega kota na drugega. Tako boste lahko hitro in učinkovito posneli nove slike. Da bo življenje še lažje, je priložena po meri izdelana torbica za na ramo. Model MK290XTA3-BH je opremljen s kroglično glavo 496RC2.

Parametri

Parametri

Producent: Manfrotto
Kategorija: Noge
ČLANSTVO (2)

ČLANSTVO (2)

Manfrotto 030-14 Šestkotna adapterska plošča normalna z vijakom 1/4''

  • -21 %
Posebni dogodki: -21%
Plošča z vijakom 1/4''. Glavne značilnosti Šestkotna plošča s hitrim sproščanjem
24.44 €
31 €
Na zalogi 2 ks

Manfrotto MOVE Sistem za hitro sproščanje

MOVE je prvi sistem za hitro preklapljanje, ki pomaga povečati hitrost na snemanju
106 €
Na zalogi 2 ks