Lesena osnovna plošča za fotoaparat Unified Baseplate (Sony FX9, FS7, Canon C300 Mk. II)

Unified Base Plate (Sony FX9, FS7, FS7mkII, Canon C100mkII, C300mkII, C100, C300, C500) je osnovna plošča s hitrim sproščanjem, ki zagotavlja lahek 15 mm drog na pravilni višini objektiva.Drogovi premera 15 mm segajo od spredaj proti zadnjemu delu in imajo na vsaki strani dva vijaka za zaklepanje s palcem. Osnovna plošča se hitro sprosti na dva načina, kar…

Več informacij

599 € z DDV 490.98 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Unified Base Plate (Sony FX9, FS7, FS7mkII, Canon C100mkII, C300mkII, C100, C300, C500) je osnovna plošča s hitrim sproščanjem, ki zagotavlja lahek 15 mm drog na pravilni višini objektiva.Drogovi premera 15 mm segajo od spredaj proti zadnjemu delu in imajo na vsaki strani dva vijaka za zaklepanje s palcem. Osnovna plošča se hitro sprosti na dva načina, kar uporabniku omogoča, da lahke 15-milimetrske palice vzame ali pusti.

Če želite odstraniti fotoaparat in obdržati 15 mm lahke palice, odstranite vijak s palcem na desni strani, potisnite fotoaparat za kratek čas nazaj in ga dvignite naravnost navzgor. Golobji rep, pritrjen na spodnji del fotoaparata, je oblikovan kot švicarski standard ARCA, ki ga je mogoče povezati s številnimi izdelki drugih proizvajalcev. Poleg tega so na dnu luknje z navojem 1/4-20 za morebitno pritrditev na kardanske stabilizatorje ali stativne plošče. Na tem zgornjem vratu je tudi navpična 15-milimetrska luknja za palico, ki se lahko uporabi za podporo noge adapterja za objektiv neposredno pred ohišjem fotoaparata. Primer je Sony FS7, ki uporablja Metabonesov adapter Canon EF. Zgornji golobji rep bi namestili z navpično 15-milimetrsko luknjo za palico naprej in v podporno nogo Metabones bi namestili in privili komplet za podporo adapterja objektiva Unified Lens Adapter Support Kit.

Spodnji del osnovne plošče je sestavljen iz spodnjega hitrega golobjega repa, ki ima luknji z navojem 1/4-20 in 3/8-16 za pritrditev na ploščo stativa ali standardno ARRI-jevo premostitveno ploščo, kot je Unified Bridgeplate (19 mm) ali Unified Bridgeplate (15 mm Studio). Če želite fotoaparat odstraniti s priloženega spodnjega hitrega repa in s seboj vzeti 15-milimetrske lahke palice, odstranite levi vijak za palec, potisnite osnovno ploščo nekoliko nazaj in jo dvignite. S tem dejanjem se na spodnji strani razkrije vgrajena odprtina za ARRI-jev golobji rep, ki ga lahko neposredno pritrdite na kateri koli golobji rep 2060, varnostni golobji rep ali ramenski nosilec.

Za možnosti montaže, združljive z VCT-14, lahko na klinasto osnovno ploščo Unified VCT pritrdite osnovno ploščo Unified Baseplate, ki zagotavlja enostavno možnost protiuteži za ramensko montažo. To lahko nato pritrdite na ploščo za stativ Unified VCT-14, ki se pritrdi na glavo stativa.

Za namestitev na kardanske stabilizatorje, strele, žerjave itd. je mogoče kupiti dodatne spodnje plošče Unified za hitro sproščanje, ki omogočajo hitre in ponovljive prehode med fotoaparati.

** Osnovna plošča Unified je povratno združljiva z našimi originalnimi hitrimi vrati (standardnimi) in hitrimi vrati (DSLR, velikimi) **

Vključuje:
(2) nizkoprofilna vijaka 1/4-20
(2) vijak z nizkim profilom 3/8-16

Specifikacije:
Teža: 362,8 g
Dimenzije: 50,8 x 152,4 x 152,4 mm (2 x 6 x 6 palcev)

Parametri

Parametri

Producent: Wooden Camera
Kategorija: Plošče za stativ