Hydra Alien Car Mounting System Pro Kit - V Mount

Komplet Pro Kit vključuje sistem za montažo v avtomobil Hydra Alien ter komplet za daljinski upravljalnik za RS2 in nosilec za monitor Hydra Alien.

Več informacij

2 019 € z DDV 1 654.92 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
na povpraševanje
Opis izdelka

Opis izdelka

Komplet Pro Kit vključuje sistem za montažo v avtomobil Hydra Alien ter komplet za daljinski upravljalnik za RS2 in nosilec za monitor Hydra Alien.

Komplet Hydra Alien Pro Kit ponuja celoten paket za prilagodljivo namestitev v avtomobilu, hkrati pa vključuje dodatne pripomočke za natančnejši nadzor in boljšo enostavnost uporabe.

Komplet Pro Kit vsebuje komplet za daljinsko upravljanje, ki omogoča popolno žično ali brezžično upravljanje DJI RS2 ali RS3 Pro in vključuje nosilec za monitor Hydra Alien, ki omogoča lažje spremljanje posnetkov med upravljanjem Ronina.

Sistem Hydra Alien Car Mounting System je bil od samega začetka zasnovan za delovanje v povezavi z manjšimi kardanskimi stabilizatorji, kar omogoča lahkotno rešitev za snemanje v avtomobilu.

Sistem uporablja zelo prilagodljivo kombinacijo plošč, ki spominjajo na rebra, in priseskov, ki lahko vzdržijo 50 kg nosilnosti.

Visoko elastičen silikon, ki absorbira udarce, zagotavlja daljšo vzdržljivost in manjšo obrabo, medtem ko posodobljeni priseski ustvarijo močnejše tesnilo za večjo varnost v hladnejšem vremenu.

Ko je sistem medsebojno povezan, lahko uporabniki natančno nastavijo točno lokacijo posnetka, da dosežejo skoraj vsak možen kot pri namestitvi na vozilo.

Sistem uporablja tudi roko, ki absorbira udarce, da bolje stabilizira kamero za določene posnetke, ter vzmetno glavo, če je treba gimbal pri nameravanem posnetku obrniti navzdol.

Na novo vključena hidravlična blažilna palica dodatno stabilizira roko, da zagotovi bolj gladke rezultate, kadar vozne razmere niso optimalne.

Naprava Hydra Alien podpira popolno brezžično upravljanje modelov RS2 in RS3 Pro prek priloženega kompleta za daljinsko upravljanje, ki omogoča upravljanje nastavitev gimbala ter funkcij snemanja in fotografiranja fotoaparata prek žične ali brezžične povezave.

Vključuje tudi palico, s katero lahko nadzorujete pomikanje in nagib gimbala za čim večjo natančnost pri upravljanju.

Novo trdo zaščitno ohišje je namenjeno shranjevanju in zaščiti gimnastičnega stabilizatorja Hydra Alien.

Z njim lahko sistem varno prenašate med lokacijami snemanja in ga lepo shranite, ko ga ne uporabljate.

Vodotesna zasnova ščiti ohišje in opremo pred nevarnostmi, kot sta dež in sneg.

To ohišje deluje kot nadomestilo za ohišje, priloženo sistemu Hydra Alien, po potrebi pa ga lahko uporabite tudi za shranjevanje druge opreme.

Visoko, nizko. Ob strani avtomobila, nameščen na njem - skoraj vsak posnetek, nameščen na avtomobil, lahko konfigurirate z uporabo sistema za namestitev na avtomobil Hydra Alien. Pustite domišljiji prosto pot!

OPOMBA: Ta sistem podpira vse kardane, ki jih je mogoče pritrditi z vijaki 1/4″-20 in napajati s pipo P-Tap. Držalo za daljinski upravljalnik podpira samo sistema RS2 in RS3 Pro.

POZOR: Zaradi težav s sesanjem, povezanih z neposredno sončno svetlobo in vročino, ne priporočamo uporabe priseskov na ovitih vozilih.

RS3/RS3 Pro: Ključ M NE more posnemati funkcije kardana. Tipka M na tej enoti lahko spreminja samo nastavitev načina.

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Končani kompleti