FXHome Hitfilm Pro

Programska oprema HitFilm Pro združuje profesionalna orodja za urejanje videoposnetkov, vizualne učinke in 3D-kompozicijo s pospeševanjem z grafičnim procesorjem do ločljivosti 8K pri 32-bitni obdelavi barv. Ponuja napredna orodja za sledenje, podporo za predmete 3D, zmogljive funkcije animacije, širok nabor zvočnih možnosti, popravljanje barv, podnaslavljanje,…

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Razpoložljivost
7-14 dni
Opis izdelka

Opis izdelka

Programska oprema HitFilm Pro združuje profesionalna orodja za urejanje videoposnetkov, vizualne učinke in 3D-kompozicijo s pospeševanjem z grafičnim procesorjem do ločljivosti 8K pri 32-bitni obdelavi barv. Ponuja napredna orodja za sledenje, podporo za predmete 3D, zmogljive funkcije animacije, širok nabor zvočnih možnosti, popravljanje barv, podnaslavljanje, simulator delcev ter več kot 875 učinkov in prednastavitev. Za 64-bitna okolja Windows 8/10 in macOS 10.11+. Digitalna distribucija (trajna licenca, posodobitve in tehnična podpora za 12 mesecev).

HitFilm Pro vključuje obsežen nabor orodij za obdelavo vseh vrst video projektov, od začetne montaže, obdelave podnapisov, 2D/3D vizualnih učinkov do barvne korekcije. Ponuja napredna orodja za ustvarjanje 3D geometrije, vključno s profili ekstruzije in poševnih robov, seveda s popolno osvetlitvijo, sencami in okoljskimi teksturami.

Poleg tega program vsebuje najsodobnejšo tehnologijo sledenja gibanju podjetja Foundry! 3D Camera Tracker ponuja hitro rešitev za ocenjevanje gibanja kamere, vključno s popačenjem njene optike! Poleg notranjih učinkov lahko uporabite tudi nekatere vtičnike za program After Effects, med katerimi so npr. Video Copilot Optical Flares ali Red Giant Trapcode Particular! Obstaja tudi združljivost z vtičniki OpenFX za učinke drugih proizvajalcev, npr. Red Giant...

Zares bogat nabor orodij HitFilm Pro vključuje tudi Borisova vtičnika 3D Object in Title Studio za učinke 3D besedila, klasične podnapise ali informacijske vrstice. Seveda so na voljo tudi funkcije za barvni ključ, čiščenje maske in barvanje robov... In še veliko drugih funkcij!

Minimalna konfiguracija sistema

  • macOS X 10.13 High Sierra, 10.12 Sierra, 10.11 El Capitan
  • 64-bitne različice operacijskih sistemov Microsoft Windows 8 in 10
  • 1,2 GB prostega prostora na disku
  • Za aktivacijo licence je potrebna internetna povezava
  • Procesor Intel Core i3, Core i5, Core i7, Intel Xeon (Nehalem) ali enakovreden. AMD
  • 4 GB RAM (priporočljivo 8 GB)
  • Grafična kartica NVIDIA GeForce 400+, Radeon HD 6000+, Intel HD 4000+ z 1+ GB VRAM

Parametri

Parametri

ČLANSTVO (1)

ČLANSTVO (1)

FXHome Hitfilm Ignite Pro

HitFilm Ignite Pro vsebuje več kot 140 vtičnikov za vizualne učinke, ki so združljivi
Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
  • Pokaži vse
  • FXHome Hitfilm Pro

    Programska oprema HitFilm Pro združuje profesionalna orodja za urejanje videoposnetkov,
    Preverjamo / Pišite za razpoložljivost