Fujifilm INSTAX WIDE 400 CAMERA

INSTAX WIDE 400 je najnovejša različica priljubljenega analognega instantnega fotoaparata formata WIDE, ki je dvakrat širši od filma Instax MINI, zato lahko vse raziskujete s širokim kotom. Ima novo obliko, enostavno upravljanje, izboljšano iskalo, vzvod samosprožilca…

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

INSTAX WIDE 400 je najnovejša različica priljubljenega analognega instantnega fotoaparata formata WIDE, ki je dvakrat širši od filma Instax MINI, zato lahko vse raziskujete s širokim kotom. Ima novo obliko, enostavno upravljanje, izboljšano iskalo, vzvod samosprožilca in več načinov fotografiranja. Odličen je za skupinske posnetke na porokah in zabavah, pokrajine in čudovite pokrajine. Z vgrajeno ročico samosprožilca in dodatkom za nastavitev kota fotoaparata bodo vaše fotografije lahkotne tudi brez stativa.

Japonski proizvajalec FUJIFILM je fotoaparatu Instax WIDE 400 dodal bolj zaobljen in grob videz s sodobnim pridihom. Model WIDE 400 je na voljo v sveži, nežni zeleni barvi, zaradi katere je ta trenutni fotoaparat videti še bolj impresivno. Fotoaparat meri 162 x 98 x 123 mm, kar pomeni, da je največji Fujifilmov instantni fotoaparat, vendar je razmeroma lahek, saj tehta le 616 g.

WIDE400-timer

Za popolno izkušnjo analognega fotografiranja je na sprednji strani fotoaparata ločena ročica samosprožilca. Z vrtenjem kolesca lahko funkcijo samosprožilca nastavite na štiri, šest, osem ali deset sekund, kar označujejo postopno osvetljene diode LED. Ko pritisnete sprožilec, se začne odštevanje in diode LED postopoma ugasnejo. Samosprožilec je praktičen ne le za skupinske posnetke, temveč tudi za fotografiranje selfijev in pri uporabi fotoaparata na stativu. Vendar stativa ne boste vedno potrebovali, saj je še ena novost trak z dvema nastavljivima nogama. Ti nogi se pod fotoaparatom pomakneta v prilagojen prostor in omogočata nastavitev dveh višin fotoaparata za optimalen kot fotografiranja.

WIDE400-angle

Fotoaparat Instax WIDE 400 ohranja številne funkcije svojega predhodnika, kot sta raztegljiv objektiv s fiksno goriščno razdaljo 95 mm in makro nastavek za makro fotografiranje z razdalje 40-50 cm od objekta. Tudi preklapljanje med načinoma ostrenja Normal in Landscape, ki je primeren za snemanje prizorov na razdaljah, daljših od 3 metrov, se izvaja z vrtenjem objektiva kot prej.

Izboljšano optično iskalo z 0,37-kratno povečavo prikazuje mejne črte za običajne in krajinske posnetke ter ciljno točko za posnetke od blizu. Obe črti sta zasnovani tako, da pri fotografiranju iz iskala olajšata doseganje popolne kompozicije.

WIDE400-viewfinder

Fotoaparat WIDE 400 je opremljen s samodejnim upravljanjem osvetlitve in bliskavice, zato vam ni treba nastavljati ali prilagajati nobenih kontrolnih elementov. Preprosto usmerite in kliknite. Vsakič boste dobili odličen posnetek.

Parametri

Parametri

Producent: Fujifilm
Kategorija: Insta