EdelKrone HeadPLUS PRO v2

Nova motorizirana vrtljiva in nagibna glava z izbirnimi dodatki Target Module, Vision Module in Focus/Zoom Module. Brezžična in brezhibna združljivost v celotnem ekosistemu edelkrone.

Več informacij

2 019 € z DDV 1 654.92 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Nova motorizirana vrtljiva in nagibna glava z izbirnimi dodatki Target Module, Vision Module in Focus/Zoom Module. Brezžična in brezhibna združljivost v celotnem ekosistemu edelkrone.

Hitra nastavitev in enostavno programiranje

  • HeadPLUS je najpreprostejša glava kamere, ki jo je mogoče programirati s prikazom želenega gibanja, zato je najhitreje programirljiva glava kamere za vrtenje in nagibanje na trgu.

Lahko jo upravljate ročno

  • Namesto da se zanašate na daljinski upravljalnik, lahko ročno nastavite kot obračanja in nagibanja glave HeadPLUS ter programirate gibanje kamere samo z rokami! To prinaša hitrost brez primere v vaš delovni proces in naredi celoten postopek veliko bolj intuitiven.

Popolno od znotraj

  • Izjemno natančna zasnova menjalnika brez zračnosti
  • Vsi motorizirani izdelki edelkrone uporabljajo enako tehnologijo zasnove menjalnika brez povratne lege za popolnoma ponovljivo in gladko gibanje tudi pri najzahtevnejših posnetkih. Tudi najbolj prenosni modeli edelkrone imajo vzdržljive zobnike, ki zagotavljajo življenjsko dobo dobrega delovanja.
  • Izjemno tiha tehnologija pogona s koračnim motorjem
  • Vse naprave edelkrone imajo edinstveno tehnologijo pogona s tihim koračnim motorjem, ki združuje izjemno natančno možnost pozicioniranja koračnega motorja z izjemno tihim delovanjem. Koračni motorji so idealni za natančno krmiljenje gibanja, vendar je bila doslej njihova pomanjkljivost hrup, ki ga povzročajo. Z motoriziranimi napravami edelkrone dobite najbolj natančno pozicioniranje na svetu z najtišjim delovanjem

 

Rychlé nastavení a jednoduché programování

  • HeadPLUS je nejjednodušší kamerová hlava, kterou lze naprogramovat předvedením požadovaného pohybu, což z ní činí nejrychleji programovatelnou otočnou/náklonnou hlavu na trhu.

Lze ovládat ručně

  • Namísto spoléhání se na dálkové ovládání můžete ručně nastavit úhel natočení a naklonění hlavy HeadPLUS a naprogramovat pohyb kamery pouze rukama! To přináší nebývalou rychlost vašeho pracovního postupu a celý proces je mnohem intuitivnější.

Dokonalý zevnitř

  • Mimořádně přesná konstrukce převodovky bez vůle
  • Všechny motorizované produkty edelkrone využívají stejnou technologii konstrukce převodovky bez vůlí pro dokonale opakovatelný a plynulý pohyb i při těch nejnáročnějších záběrech. I ta nejpřenosnější zařízení edelkrone mají odolné převody zajišťující celoživotní dobrý výkon.
  • Mimořádně tichá technologie pohonu krokového motoru
  • Všechna motorizovaná zařízení edelkrone mají jedinečnou technologii pohonu tichého krokového motoru, která kombinuje mimořádně přesnou schopnost polohování krokového motoru s mimořádně tichým provozem. Krokové motory jsou ideální pro přesné řízení pohybu, ale až dosud byl jejich nevýhodou hluk, který vydávají. S motorizovanými zařízeními edelkrone získáte nejpřesnější polohování na světě s nejtišším provozem

 

Parametri

Parametri

Producent: EdelKrone
Kategorija: Glave
ČLANSTVO (1)

ČLANSTVO (1)

EdelKrone Vision Module v1 (for HeadPLUS / PRO v2)

Najspretnejši motorizirani sistem za nadzor gibanja na svetu je postal še pametnejši.
609 €
Na zalogi 5 ks